Εκδήλωση για το μέλι στη Σβούρα στις 13 Δεκεμβρίου

ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΜΕΛΙΟΥ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ

Το Σάββατο 13/12/14 στις 17.00 το απόγευμα σας καλούμε στο χώρο της Σβούρας, όπου θα βρίσκονται οι παραγωγοί μελιού με τους οποίους συνεργαζόμαστε για να έρθετε σε επαφή μαζί τους, να ενημερωθείτε σχετικά με τη σημασία της μέλισσας στο κύκλο ζωής της φύσης, να απαντήσουν στα ερωτήματά σας σχετικά με το μέλι και όλα τα άλλα μελισσοκομικά προϊόντα (βασιλικός πολτός, πρόπολη, γύρη).
 
Για να εμπλουτίσουμε τις γνώσεις μας, την υγεία μας και τη γεύση μας με τον πιο γλυκό τρόπο!

επικοινωνία...

Επικοινωνήστε μαζί μας στον τηλεφωνικό αριθμό 2103801375, και στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου svouracoop@espiv.net

που είμαστε...

Η σβούρα βρίσκεται Σπύρου Τρικούπη 21 στα Εξάρχεια, και είναι ανοιχτά Δευτέρα - Τετάρτη και Σάββατο 11.30 έως 15.00 και Τρίτη - Πέμπτη 11.30 έως 15.00 και 17.30 έως 20.30.

περί σβούρας...

"Η σβούρα της κοινωνικής αλλαγής συνεχίζει να περιστρέφεται αυτόνομα. Δεν γνωρίζουμε ούτε τη διάρκεια ούτε την κατεύθυνση της περιστροφής. Ο πειρασμός να της δώσουμε μια ώθηση για να επιταχύνουμε τον ρυθμό της, μπορεί, παρά τις καλές μας προθέσεις, να τη σταματήσει. Πιθανότατα, ο καλύτερος τρόπος ενδυνάμωσής της είναι να φανταστούμε ότι και εμείς οι ίδιοι αποτελούμε μέρος της κίνησης: στριφογυρίζοντας, χορεύοντας, όλοι μαζί και ο καθένας χώρια. Με άλλα λόγια, να συμμετέχουμε, ακόμα και αν δεν έχουμε τον έλεγχο του τελικού προορισμού.» Από το βιβλίο του Ραούλ Ζιμπέκι «Αυτονομίες και χειραφετήσεις».

 

 

βίντεο / μουσική...

κοινωνικά δίκτυα...