Παραμύθια και ζωγραφική για τους Ζαπατίστας | Σάββατο 8/4/2017 στις 7 μ.μ.

Το Σάββατο 8 Απριλίου, στις 7 η ώρα, ο συνεταιρισμός της Σβούρας, θα φιλοξενήσει στον χώρο του (Σπύρου Τρικούπη 21, Εξάρχεια) ζωγραφιές και παραμύθια για τους Ζαπατίστας, για όσους αγαπούν τις ιστορίες, τα χρώματα, τους εξεγερμένους για ψωμί και δικαιοσύνη. Οι ζωγραφιές είναι της Δανάης Ελευθεράκη και τα παραμύθια θα τα αφηγηθεί η Ελεάνα Χατζάκη.

 

επικοινωνία...

Επικοινωνήστε μαζί μας στον τηλεφωνικό αριθμό 2103801375, και στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου svouracoop@espiv.net

που είμαστε...

Η σβούρα βρίσκεται Σπύρου Τρικούπη 21 στα Εξάρχεια, και είναι ανοιχτά Δευτέρα - Τετάρτη και Σάββατο 11.30 έως 15.00 και Τρίτη - Πέμπτη 11.30 έως 15.00 και 17.30 έως 20.30.

περί σβούρας...

"Η σβούρα της κοινωνικής αλλαγής συνεχίζει να περιστρέφεται αυτόνομα. Δεν γνωρίζουμε ούτε τη διάρκεια ούτε την κατεύθυνση της περιστροφής. Ο πειρασμός να της δώσουμε μια ώθηση για να επιταχύνουμε τον ρυθμό της, μπορεί, παρά τις καλές μας προθέσεις, να τη σταματήσει. Πιθανότατα, ο καλύτερος τρόπος ενδυνάμωσής της είναι να φανταστούμε ότι και εμείς οι ίδιοι αποτελούμε μέρος της κίνησης: στριφογυρίζοντας, χορεύοντας, όλοι μαζί και ο καθένας χώρια. Με άλλα λόγια, να συμμετέχουμε, ακόμα και αν δεν έχουμε τον έλεγχο του τελικού προορισμού.» Από το βιβλίο του Ραούλ Ζιμπέκι «Αυτονομίες και χειραφετήσεις».

 

 

βίντεο / μουσική...


 

κοινωνικά δίκτυα...